marți, 14 octombrie 2008

Alexei Cherepanov a murit în urma unui infarct în timpul unui meci


Hocheistul Alexei Cherepanov, în vârstă de 19 ani, care activa la echipa rusă Avangard Omsk, a decedat, luni, în urma unui stop cardiac în timpul unui meci din Liga Continentală, informează AFP.
Sportivul a suferit un stop cardiac imediat după ce s-a aşezat pe banca de rezerve, la finalul celei de-a treia reprize, din meciul cu Vitiaz Cehov. Cherepanov a fost transportat imediat la spital, dar medicii nu au mai putut face nimic.
Agentul jucătorului Jay Grossman s-a declarat şocat de ce s-a întâmplat: "Acest copil era senzaţional, mai tot timpul era cu zâmbetul pe buze şi era foarte talentat. Din ce am discutat cu cei care erau acolo, el s-a prăbuşit odată pe gheaţă, a venit pe bancă şi acolo a căzut din nou".
Referitor la trecutul medical al sportivului, agentul a spus: "Nu ştiam să aibă probleme, niciodată nu a primit recomandări medicale în care să se vorbească de o afecţiune a inimii".
Alexei Cherepanov a câştigat Campionatul Mondial de juniori din 2007 cu Rusia şi a fost prima alegere a echipei New York Rangers la draft-ul din 2007, fiind numit "Expresul de Siberia".

Niciun comentariu: