joi, 30 octombrie 2008

Casatorie vs. celibat



Citi barbati, atitea puncte de vedere despre “pasul cel mare”. Dincolo de nuantele ce insotesc motivatia fiecaruia, sexul tare nu poate fi, in fond, decit... de patru feluri.



“Burlac pina la moarte”
Noua din zece femei care i-ar cunoaste pe celibatarii Bittman, Chisu, Mazare sau Oprescu si-ar face brusc o extensie la indexul temporal al barbatilor linga care le-ar fi drag sa simta, sa traiasca, sa zimbeasca sau sa tremure. Nu toate ar saluta cuviincios actiunea acestora de a oferi iubire mai multor femei in acelasi timp, dar opt tot ar ingenunchea in fata romantismului lor nenadajduit si s-ar indragosti iremediabil. Cum si cit se lasa insa acestia patrunsi de fiorul iubirii este o materie vrednica de interes...

“Mai bine mai tirziu decit niciodata”
Au fentat cit au fentat pactul cu sexul slab, dar, pina la urma, tot au imbratisat ideea ca stabilitatea in cuplu are partile ei bune. S-au lasat greu, dar, si cind s-au lasat, au facut-o in mod defintiv.

“Animal fidel”
In spatele oricarui barbat de succes sta o femeie puternica? Sau in spatele oricarui barbat de succes sta o femeie care n-are cu ce sa se imbrace? Doua zicale contradictorii, dintre care, cel putin pe ultima, greii politicii au

E tentant sa faci schimb
Parca pentru a rezona cu judecata potrivit careia casatoria este trimful imaginatiei asupra inteligentei, Florin Piersic, Stefan Banica Jr. si Victor Ponta si-au dat silinta sa fie artisti si-n viata de cuplu. Pentru a nu fi acuzati de lipsa de creativitate, acestia au trecut de mai multe ori pe la starea civila, de fiecare data, desigur, cu speranta ca va fi pentru totdeauna.

Niciun comentariu: