marți, 14 octombrie 2008

O femeie considerată posedată îşi caută vindecarea la moaştele Sfintei Parascheva. Atenţie, imagini şocante!


Medicii din Iaşi au interventit, astăzi, în cazul unei femei prezente la praznicul Sfintei Parascheva, considerată posedată de către măicuţele care o îngrijesc. În timpul unei crize, femeia a fost scoasă din Mitropolie chiar în timpul slijbei.
"Sunt persoane posedate de duhuri necurate, şi atunci când le duci la lucruri sfinte se manifestă în felul acesta, pentru că vrăjmaşul nu suportă harul sfinţeniei", a spus măicuţa care are grijă de femeie.
Din punctul ei de vedere, este sigur faptul că femeia este posedată, deoarece, a explicat călugăriţa, "un om posedat se manifestă la simţ, pe când un om nebun se manifestă oricând". Femeia reacţionează de fiecare dată la fel, ori de câte ori se duce la maslu, la liturghie.
Din declaraţiile măicuţei, se pare că aceasta este bolnavă de aproape şapte ani. Femeia este catolică şi nu primeşte sprijin din partea nimănui, de aceea, călugăriţele au luat-o în grijă.
Personalul de pe ambulanţă a spus că pacienta lor este isterică, însă călugăriţa i-a contrazis, "medicii nu au contact cu adevăraţii demonizaţi", de aceea au pus acest diagnostic.

Niciun comentariu: