duminică, 12 octombrie 2008

Ribery: "am jucat pentru ca Domenech sa fie pastrat selectioner"

Mijlocasul Franck Ribery a declarat ca fotbalistii francezi au luptat in partida cu Romania pentru a-l ajuta pe selectionerul Raymond Domenech sa ramana antrenorul primei reprezentative, informeaza editia online a L'Equipe, citata de Newsin.

"Am avut un inceput de meci foarte dificil. Dupa aproximativ un sfert de ora era 2-0 si stiam ca o sa fie greu sa revenim in joc, mai ales contra Romaniei, care a jucat foarte retras cu toti fotbalistii, iar terenul nu a fost usor. Golul marcat inainte de pauza ne-a ajutat. Amdemonstrat ca avem o mentalitate puternica. Romanii ne-au surprins si am avut probleme. La pauza am discutat intre noi, stiam ca trebuie sa egalam si chiar puteam sa castigam. Suntem multumiti de punctul obtinut", a declarat Franck Ribery.

Mijlocasul lui Bayern Munchen a mai spus ca echipa avea nevoie de Vieira pe teren, dar acesta s-a accidentat, iar in acelasi timp s-a simtit si lipsa lui Anelka si Gallas. "Am jucat pentru noi, dar mai ales pentru Domenech. Ar fi fost foarte dificil dupa o infrangere si speram ca selectionerul sa fie in continuare alaturi de noi. Ma bucur mult si pentru Gourcuff, a evoluat foarte bine. Toata echipa a jucat mai bine in repriza a doua, iar daca nu primeam acele doua goluri, puteam castiga, dar avem sanse la calificare", a afirmat jucatorul francez.

Yoann Gourcuff, marcatorul golului egalizator, a afirmat ca antrenorul cu portarii al echipei, Bruno Martini, l-a sfatuit sa suteze de la distanta in timpul meciurilor, iar printr-o astfel de executie a reusit primul sau gol la echipa nationala.

Jean-Alain Boumsong a afirmat ca echipa Frantei a reusit sa nu intre in panica dupa ce scorul era 2-0 pentru Romania, iar rezultatul de egalitate este unul bun, pentru ca punctul obtinut la Constanta va conta in lupta pentru calificare. El a adaugat ca toti jucatorii nationalei vor ca Domenech sa ramana selectioner, in timp ce Patrice Evra a declarat ca nu vrea sa comenteze situatia in care se afla antrenorul.

Echipa nationala a Romaniei a remizat, sambata, la Constanta, scor 2-2, cu reprezentativa Frantei, intr-un meci din cadrul grupei a 7-a a preliminariilor CM 2010.

Niciun comentariu: