duminică, 26 octombrie 2008

Samsung lansează în România o nouă serie de televizoare LCD Full HD

Samsung a anunţat lansarea în România a noii serii 8 de televizoare LCD TV Full HD cu ecrane cu diagonala de 40 şi 52 inchi.

În cazul Seriei 8 TV Samsung foloseşte tehnologia Full HD 100Hz Motion Plus care a fost implementată pentru a reduce la minimum neclaritatea imaginilor în mişcare, în timp ce Ultra Clear Panel accentuează negrul şi conferă un contrast foarte puternic.

Soluţiile media încorporează patru elemente cheie: InfoLive, WISELINK Pro, DLNA şi Content Library. funcţia InfoLive asigură în mod constant o conexiune de tip RSS, pentru vizionarea ştirilor, prognozelor meteo şi a informaţiilor financiare.

Funcţia WISELINK Pro permite utilizatorilor să folosească o conexiune USB 2.0 mult mai rapidă, pentru a căuta şi viziona propriul conţinut creat, precum imagini (jpeg), filme (mpeg) şi muzică (mp3).

Samsung a dotat aceste televizoare cu DLNA astfel încât, prin intermediul unui software special instalat în PC, utilizatorii se pot bucura de vizionarea diferitelor conţinuturi pe mai multe televizoare din casă, simultan.

De asemenea, funcţia Content Library include o gamă variată de opţiuni pentru entertainment, precum galerii de imagini, posibilitatea de programare a jocurilor, fitness sau entertainment pentru copii.

Noua interfaţă cu userul a fost simplificată şi a devenit mult mai intuitivă, fiind ideală pentru accesarea şi controlul conţinutului din memoria externă, în particular, prin intermediul unei telecomenzi ce permite navigarea prin Smart Content Manager sau accesarea programelor TV favorite. De asemenea, în cazul Seriei 8 TV, există şi o a doua telecomandă (pebble-shaped).

LCD-ul Samsung 40A856 de 40 de inchi are un preţ estimativ 6969,9 de lei iat Samsung 52A856 de 52 de inchi are un preţ estimativ 11059,9 Lei.

Niciun comentariu: