marți, 14 octombrie 2008

Secretul "top-modelului" Elena Basescu

Fiica cea mica a presedintelui ascunde de multa vreme un secret in suflet, legat de felul si, mai ales, de motivele pentru care a ales sa se implice intr-o cariera artificiala de manechin, la o varsta la care alte top-modele se lasa de meserie. Secret care a fost dezvaluit, ieri, ziarului Cancan de catre un fost coleg de facultate al tinerei, caruia, lesne de inteles, nu ii vom dezvalui identitatea.


Elena Basescu si-a dorit cu ardoare, mai mult ca sigur, o cariera de manechin pentru ca, in facultate, pe vremea cand tatal ei nu era vedeta politica de azi, era eclipsata profund de top-modelele de succes care erau colege cu ea, la Universitatea Romano-Americana, o institutie renumita pentru "lejeritatea" cursurilor, afirma fostul ei coleg. Reamintim ca, prin 1999, cand mezina familiei prezidentiale a intrat la Facultatea de Relatii Economice Internationale, la Universitatea Romano-Americana din Capitala, Traian Basescu era abia ministrul Transporturilor, intr-un guvern unde era un fel de oaie neagra, si doar unul dintre vicepresedintii nenumarati ai PD. "Era extrem de discreta, de stearsa, am putea spune, aproape invizibila. Nu era nici macar o prezenta pe care s-o vezi constant la facultate... Adevarul e ca toti chiuleam. Cel care a ajuns cineva in viata mai chiulea, iar cine a facut prezente la facultate e acum vai de mama lui, asta e o regula la noi, din pacate", spune tanarul. "Elena nu era populara. Era tacuta, distanta, nu iesea cu nimic in evidenta, nu atragea atentia, foarte retrasa, introvertita, nu era "de viata", cum se spune. O intrebai ceva, raspundea, dar... atat! In schimb, se imbraca decent, cu bun gust, nu purta fuste foarte scurte. Era ok, chiar daca nu ar fi putut fi etichetata drept o prezenta sexy, cum e acum", adauga fostul ei coleg.


" Nu facea nimeni coada la usa ei..."

"Problema era aceea ca la universitatea respectiva era o aglomeratie zdravana de manechine de succes si de alte vedete din showbiz, iar traditia s-a pastrat pana azi, pentru ca nume ca Andreea Spataru, Ilinca Vandici, Simona Sensual, Roxana Ungureanu, Simona Patruleasa, Lavinia Parva, ex-Spicy, au fost sau sunt studente, in continuare, la Romano-Americana. Or, pe langa aceste femei tinere, frumoase si adulate de barbati, nu doar din universitate, Elena era o oferta total neinteresanta, nu facea nimeni coada la usa ei. Imi amintesc, de asemenea ca ea conducea un Audi albastru, mai vechiut, in timp ce vampele facultatii erau asteptate la poarta de Mercedes-uri si BMW-uri de fite... Poate de aia acum merge doar in masini de superlux. In fine, una peste alta, nu se anunta in trecut viitorul fulminant pe care avea sa-l aiba. Nu ai fi zis ca, peste ani, va fi o diva, o persoana de vaza", mai spune el. Era de asteptat ca acest lucru sa o marcheze zdravan pe fiica presedintelui de acum, care a dorit, probabil, sa isi ia revansa atunci cand i s-a ivit ocazia. Adica atunci cand tatal a ajuns stapanul Romaniei, iar ofertele de prezentare a modei ori a altor produse (masini de lux, cosmetice s.a.m.d.) au inceput sa curga, slugarnic. Fostul coleg al Elenei conchide: "Si acum e intimidata de ceea ce i se intampla. Se vede ca e impinsa in fata. Isi da cu stangul in dreptul. In politica, Elena Basescu e din alt film".

Niciun comentariu: