duminică, 19 octombrie 2008

Travestitul Naomi a inceput sa cheleasca



Celebrul travestit a fost atins de una dintre cele mai acute probleme ale barbatilor, calvitia. Daca podoaba sa capilara va continua sa piarda din volum, cat de curand, cu siguranta, Naomi va fi nevoit sa poarte peruca.

Curat ghinion. Lui Naomi a inceput sa-i cada parul. Buclele sale care au fost de-a lungul vremii decolorate, vopsite si coafate la saloanele pentru femei, au inceput sa se subtieze vizibil. Parul sau a inceput sa se rareasca lasand sa se vada o mare parte din scalp.

Primele semne de chelire au fost observate saptamanile trecute, cand Naomi a fost invitat in cadrul mai multor emisiuni televizate. Pe parcursul acestora, travestitul a inceput sa insire etapele transformarilor la care va fi supus pentru a arata ca o femeie. Prima interventie chirurgicala va fi cea de marire a sanilor, urmata la scurt timp de o operatie "lejera" efectuata in zona pometilor, care vor fi si ei siliconati si ridicati. O alta, suportata cu acelasi stoicism va fi efectuata in partile dorsale. Nici nu mai conteaza ca in perioada de recuperare, cantaretul nu va putea sa stea in sezut, pentru ca, dupa perioada de recuperare, fesele acestuia vor fi bombate ca la femei. Desi lasata la urma, operatia de schimbare de sex este cea mai costisitoare si dureroasa dintre interventii, insa, numai aceasta l-ar implini cu adevarat, transformandu-l 100% in femeie. Si, totusi, pana sa-si vada visul cu ochii, cantaretul va fi nevoit sa rezolve rapid problema caderii parului, adaugand pe lista investitiilor in procesul sau de transformare si cateva peruci care sa ascunda semnele masculinitatii.

Niciun comentariu: