miercuri, 29 octombrie 2008

Ce locuri de făcut sex!

Unul din cinci britanici a făcut sex la serviciu, însă acesta nu e nicidecum cel mai ciudat am­pla­sament unde cuplurile au fost prinse "în acţiune". Tabloidul The Sun a realizat o listă cu cele mai ciudate locuri de făcut sex.


În mod normal nu ţi s-ar părea nimic ciudat să auzi din camera confesiunilor dintr-o biserică pe cineva ţipând "Oh, Dumnezeule!". Te gândeşti că un om lovit de soartă se roagă disperat pentru o viaţă mai bună... Poliţiştii din oraşul italian Cesena au rămas muţi de uimire când au descoperit că sunetele veneau însă de la un cuplu care făcea sex în confesional.

Dacă vrei să fa­ci sex la înăl­ţime, nu e ne­voie să îţi în­chi­riezi un avion, care e costisitor, poţi să foloseşti o macara, fără să scoţi nici un ban din buzunar. Cel puţin aşa au procedat doi îndrăgostiţi din Florida, Statele Unite.



Un cuplu de francezi a fost condamnat la patru luni
de închisoare după ce au fost surprinşi făcând sex
într-un monument ridicat în cinstea militarilor canadieni ce au murit în război. Tinerii au fost daţi de gol de camerele de supraveghere.


Un cuplu din Statele Unite şi-a ales cel mai nepotrivit loc pentru a face sex în maşină: parcarea unei secţii de poliţie. Cei doi îndrăgostiţi nu au părut deranjaţi de prezenţa ofiţerilor de poliţie şi şi-au văzut mai
departe de treabă.

Niciun comentariu: