miercuri, 29 octombrie 2008

Nuntă în pat

Cel mai gras om din lume şi proaspăta lui nevastă îşi doresc doi copiide Bogdan
Mexicanul care cântărea anul trecut 560 de kilograme a slăbit incredibil de mult, ajungând la doar 217, pentru a se putea îmbrăca în costumul de ginere.

După o nuntă la care a mâncat doar de regim, nu a putut dansa valsul nupţial şi nu s-a atins de tortul uriaş, Uribe s-a retras în intimitate împreună cu soţia sa, Claudia Solis, la casa părintească. Mirii au savurat până la capăt deliciile unei nopţi pasionale.

Nu a putut mânca din tort. Nu a dansat. Nu s-a ridicat de pe scaunul din capul mesei. Şi nu a deschis petrecerea cu valsul nupţial. Aşa s-a desfăşurat pentru Manuel Uribe cel mai frumos eveniment din viaţa lui. Cu toate astea, cel mai gras om al planetei care a ajuns acum la greutatea de 217 kilograme, pentru a se putea căsători cu aleasa inimii sale Claudia Solis de doar 59 de kilograme, s-a declarat profund satisfăcut.

Mirii au avut peste 400 de invitaţi, un alai nupţial impresionant şi un meniu dietetic. Printre bunătăţile servite amintim ciupercile umplute, carnea fiartă şi legumele prăjite în unt. Deşi Uribe, de 43 de ani, a muşcat din tortul mirilor de dragul fotografilor, a recunoscut că a scuipat imediat îmbucătura pentru a nu-şi dezamăgi aleasa inimii.

După încheierea petrecerii, mirii s-au retras la casa părintească a lui Uribe şi au avut “o noapte pasională”. Ei mai făcuseră sex şi înainte, dar acum nu mai “făceau un păcat”. Mai mult decât atât, în noaptea nunţii cei doi au descoperit că “îşi doresc din tot sufletul doi copii”. Ei vor sta o perioadă în casa părintească a lui Uribe, din colonia Los Puentes, apoi se vor muta în oraşul Escobedo, la părinţii Claudiei Solis.

Niciun comentariu: