duminică, 19 octombrie 2008

Îşi fac griji


Înainte de Steaua, lyonezii au cîştigat un singur punct din 6 în Ligue 1, primind 5 goluri în două meciuri

Steaua nu joacă bine, dar nici Lyon nu e de speriat. Ultimele rezultate sînt împotriva trupei lui Puel. După 0-3 la Rennes, OL s-a chinuit sîmbătă cu Lille acasă, fiind condusă de două ori înainte de a fura un 2-2. Un punct din 6 posibile şi cinci goluri în două partide din Ligue 1. Cînd joacă în faţa unei echipe agresive, Olympique suferă.

Are un defect ce poate fi penalizat. Primeşte goluri din faze fixe. Ambele contra lui Lille. Însă, în acelaşi timp, OL profită de momentele fixe, cu Juninho în rolul-cheie. Din 14 reuşite în actualul campionat, 10 au fost din astfel de faze.

Cum se vede Steaua? Numai preşedintele Aulas e liniştit: "Toţi vor să ne bată, dar rezistăm". Însă antrenorul Puel zice: "Îmi fac griji. Am jucători obosiţi şi accidentaţi. Va fi greu". Grosso vrea "victorie într-un meci crucial", Lloris anunţă că "sîntem obligaţi să luăm 3 puncte", dar Kallstrom ar fi "mulţumit şi cu egal. Nu trebuie să ne aruncăm ca nebunii în joc".

5 accidentaţi!

Mari probleme de lot pentru Claude Puel. Sîmbătă, Mensah a suferit o ruptură la adductori şi va rata ambele meciuri cu Steaua. Bodmer (leziune la inghinali), posibilul său înlocuitor ca fundaş central, nu a fost nici el inclus în grupul de 20 pentru Bucureşti, la fel ca şi Fabio Santos. Govou şi Clerc vor lipsi şi la retur.

Niciun comentariu: