joi, 30 octombrie 2008

Încercând să refacă o scenă din "Italian Job", un student britanic a distrus un Mini


Prea multă băutură te poate face să crezi că poți zbura chiar și cu ... mașina. Asta i s-a întâmplat unui student britanic care a vrut să refacă cu propria mașină, un Mini Cooper, o scenă din filmul "Italian Job". Pe lângă faptul că a distrus mașina, studentul a fost arestat și s-a ales și cu o amendă de toată frumusețea.

Băiatul era proaspăt student al Universității din Bristol și primise mașina în valoare de 10.000 de lire sterline cu numai o zi înainte de la părinții săi, informează Telegraph. După ce a încercat să zboare pe deasupra unor scări, radiatorul mașinii și cauciucurile din față au explodat. Șase paznici, două mașini de poliție și un elicopter au fost trimise pentru a-l aresta pe băiatul de 18 ani.

În urma incidentului, băiatul a petrecut o noapte în închisoare. Unul dintre colegii băiatului de la Universitatea din Bristol a declarat:" Ce idiot! Tot ce a reușit a fost să se facă de râs. Părinții lui sunt foarte supărați. Cei mai mulți oameni ar aprecia o mașină ca aia."

Deși nu a fost admis la universitate decât de o lună, este posibil ca băiatul să-și piardă locul în urma acestui incident. Unul dintre polițiștii care l-au arestat pe băiat a spus:"Studentul a încercat să refacă o scenă din "Italian Job", numai că în film, șoferul nu este prins".

Niciun comentariu: