marți, 14 octombrie 2008

Noi privilegii pentru politicieni: Aleşii nu au stat la coadă la moaştele Sfintei Parascheva


Noi privilegii pentru politicieni! După salarii şi pensii mai mari, aleşii sunt scutiţi şi de statul la coadă! Nu este vorba de o lege votată de curând ci de un drept pe care nu îl pune nimeni în discuţie. Cel mai nou exemplu vine de la Iaşi, unde, indiferent de culoarea politică, au sărit peste rândul la care aşteptau mii de credincioşi de ore bune să se închine la moaştele sfintei Parascheva.
Pelerinii s-au enervat astăzi când au văzut că Mircea Geoană, Gheorghe Flutur sau Cristian Adomniţei au ajuns imediat la moaştele Sfintei Parascheva, în timp ce oamenii de rând au stat ore în şir la coadă.
"Eu cred că politica nu are nimic de a face, e vorba de un gest de cucernicie ortodoxă", a declarat Mircea Geaonă, preşedinte PSD.
Cristian Adomniţei, deputat PNL şi fost ministru al Educaţiei a precizat că a făcut aşa cum făcea de fiecare dată . "Chiar de când eram student, când stăteam o noapte întreagă la rând", a spus Adomniţei.
"Eu personal am un uşor disconfort. Aş fi vrut să stau la coadă acolo, în mulţime, şi nu pe scaun aici", a menţionat Gheorghe Flutur.

Niciun comentariu: