sâmbătă, 18 octombrie 2008

Vestiar în flăcări!


Înfrîngerea de la Galaţi a rupt echipa în doua. Ghionea i-a reproşat violent lui Zapata erorile de la cele două goluri, atmosfera fiind detensionată de Lăcătuş

Butoiul cu pulbere din Ghencea a erupt. Scînteia care a aprins fitilul s-a numit eşecul cu Oţelul, al doilea din acest sezon. Diferendul dintre jucători şi suporteri, desfăşurat imediat după finalul partidei, n-a fost singurul eveniment petrecut la Galaţi. În vestiarul echipei au avut loc scene incredibile.

Ghionea către Zapata: "Ne-ai mîncat meciul!"

Majoritatea steliştilor au ajuns în vestiar la puţine momente după ce Balaj a fluierat finalul întîlnirii. O dată cu ei şi Lăcătuş. Pe teren au rămas Ghionea, Petre Marin şi Ogăraru, care au stat să dialogheze cu suporterii. Ultimul care a plecat din faţa fanilor a fost fundaşul central, alături de Pedrazzini. Extrem de iritat, Ghionea a intrat în vestiar şi s-a dezlănţuit. A început să ţipe în direcţia lui Zapata. "Ne-ai mîncat meciul. Aşa ai făcut şi la Vaslui, şi la Bistriţa şi acum iarăşi! Din cauza ta am pierdut astăzi!", urla Ghionea.

Zapata către Ghionea: "Tu ai scos echipa din Cupă!"

Zapata a răbufnit la un moment dat şi l-a înfruntat pe colegul său din apărare. "Din cauza ta a pierdut Steaua calificarea în Cupa României, aşa că nu mai zice tu nimic!", a fost replica goalkeeper-ului sud-american. Ghionea s-a enervat şi mai tare şi a început să lovească cu picioarele şi pumnii în dulapurile din vestiar. Zapata a fost apoi acuzat şi de alţi cîţiva colegi, certurile violente continuînd pînă cînd Lăcătuş s-a reîntors de la conferinţa de presă.

Zapata şi-a pus cenuşă în cap

Columbianul a fost printre cei care au părăsit primii vestiarul de la Galaţi. Extrem de abătut, Zapata a luat toată vina asupra lui. "Echipa a jucat bine, eu sînt singurul vinovat. Din cauza greşelilor mele s-a pierdut astăzi, îmi asum întreaga responsabilitate", au fost declaraţiile lui Zapata, făcute la doar 3-4 minute distanţă de conflictul violent pe care îl avusese în vestiar.

Niciun comentariu: