duminică, 19 octombrie 2008

"Ne păcăleşti la bani!"



Doar şase stelişti au primit toţi banii pentru locul 2 obţinut în campionat şi accederea în grupele Ligii Campionilor

Vestiarul Stelei a explodat. Situaţia în Ghencea e mai tensionată ca niciodată. Pentru prima dată de cînd Becali a devenit patron, fotbaliştii s-au răsculat împotriva lui din cauza nemulţumirilor financiare.

"Unii jucători au fost nemulţumiţi de prime. Eu le promisesem 150.000 de euro, dar numai şase dintre ei i-au primit pe toţi. Restul, în funcţie de timpul jucat. Adunaţi toţi timpii şi împărţiţi", a confirmat patronul, explicînd modul de premiere: "100.000 de euro am dat pentru cine a muncit să trecem pe locul 2 şi 50.000 de euro pentru cei care nu au participat la campionat, dar au jucat cu Galatasaray".

"Ne furi şi la salarii!"Cel mai vehement dintre jucători a fost Neaga, trimis ulterior la Steaua II. Atacantul, care nu a primit decît 30.000 de euro, a fost iritat de faptul că nici banii pe contract nu i-a primit integral. "Se fură şi din salarii" i-a reproşat Neaga, susţinut de Petre Marin: "Aşa e, nea Gigi! Ştii că eu îţi spun în faţă!". Becali a rămas pe moment şocat că e acuzat faţă în faţă de jucători, apoi a susţinut că lucrurile nu stau deloc aşa. "După ce că Neaga nici măcar nu a fost trecut pe lista UEFA şi nici nu a jucat în campionat, mai face şi gură. Şi Petre Marin la fel. O să vadă şi el la iarnă", l-a ameninţat patronul pe "Jair".

"Cui nu-i convine, poate să plece"Deşi s-au ferit să o spună, majoritatea jucătorilor, exceptîndu-i pe cei şase, s-au enervat pe seama modului în care au fost premiaţi: "E bătaie de joc cum s-a găsit de cuviinţă să se împartă banii", a fost vocea la unison a steliştilor. Replica patronului: "Cine e nemulţumit e liber să plece".

"Neaga are salariu mare, nici n-a jucat cu Galatasaray, ce primă să-i mai dau? I-am băgat şi lui vreo 30.000, nu-i sînt de ajuns?"
Gigi Becali

Niciun comentariu: