sâmbătă, 18 octombrie 2008

Rednic: "Nu poţi să faci din rahat bici!"


Rednic spune că nu putea face mai mult cu jucători aduşi tîrziu la echipă
Eşecul de la Cluj a fost criticat în termeni duri de către acţionari, dar Mircea Rednic încearcă să menţină o stare de pace în jurul echipei. "Sînt afectat de înfrîngerea cu CFR, însă îmi impun să gîndesc pozitiv. Este un moment delicat şi trebuie să fim uniţi. Declaraţiile de dinainte şi de după meci nu fac bine. Ce, facem acum jocul altora, al adversarilor? Hai să muncim şi să ne vedem de treabă, să nu uităm că sîntem pe primul loc, am trudit să ajungem aici şi nu trebuie să ne lăsăm dominaţi de o supărare de moment", a declarat ieri antrenorul de 46 de ani, cel care a cîştigat ultimul titlu al dinamoviştilor, în 2007.
Cum evoluţia jucătorilor săi a fost atacată şi dinspre staff-ul administrativ de această dată, Rednic şi-a luat apărarea lui şi a jucătorilor: "Nu cred că e normal să fie astfel de critici aspre întrucît jucăm cu mulţi fotbalişti care au venit în luna septembrie. Într-un limbaj popular, nu poţi să faci într-un timp atît de scurt din rahat bici şi să-l mai faci să şi pocnească! Repet, sîntem pe primul loc! Am avut şi ghinioanele unor accidentări care au costat foarte mult echipa. Trebuie să joc cu băieţi de la echipa a doua, cum ar fi Miranda şi Diabate. Toţi sîntem afectaţi de înfrîngere, însă mîine putem fi noi cei care vom învinge. E un război lung şi trebuie dus inteligent şi cu răbdare".
"Ne facem harakiri"
Jucătorii sînt supăraţi că au început să fie criticaţi şi de propriii şefi. "Iar s-a stricat atmosfera la echipă, ajungem să ne facem noi harakiri! Este incredibil cum o singură înfrîngere ajunge să destabilizeze situaţia", s-a confesat unul dintre fotbalişti. "Da, vina ne aparţine nouă, însă nu ni se pare corect ca acum să ni se dea în cap, mai ales cînd vin meciuri atît de importante în campionat. Alţii au făcut investiţii de milioane şi sînt pe locul 11 sau 12", a mai zis un alt jucător, cu trimitere la Rapid. (Ioana Mihalcea)

Niciun comentariu: