marți, 21 octombrie 2008

"Lui Dani îi place compotul de cireşe"Mihaela Rădulescu şi iubitul ei, Dani Oţil, cunoscuţi ca mari amatori de sporturi extreme, au devenit imaginea motocicletelor BMW. Cei doi au primit din partea Bavaria Motors o motocicletă de teren BMW G650 Xmoto, model apărut in acest an şi care costă 8.000 €.

Pasiunea pentru motociclete şi sporturi extreme i-a apropiat încă din această vară, iar ei s-au transformat repede în cuplul favorit al bikerilor din toată ţara. De aceea, Mihaela şi Dani, au devenit imaginea motocicletelor BMW, iar dealerul le-a făcut cadou un motor BMW G650 Xmoto pe care cei doi l-au luat ieri de la show-room-ul Automobile Bavaria, din Pipera.


După ce au ajuns acolo, Dani a ieşit pentru a-şi vedea noua motocicletă, a discutat cu angajaţii firmei şi s-a suit pe motor pentru a-l testa. A plecat demarând în trombă, moment în care, pentru o secundă, s-a dezechilibrat, fiind în pericol să cadă de pe motocicletă, dar, din fericire, s-a redresat în timp util şi nu a avut loc nici un incident.


Niciun comentariu: